1) parfém, který k nám dokonale sedne

O účincích vůně na lidskou psychiku se ví již pěknou řádku let. O tom, že dokážou ovlivnit náladu a změnit emoce není pochyb. A proto vám také správně vybraná vůně pomůže pozvednout sebevědomí a cítit sebejistotu v každé situaci.

Jak vybrat správnou vůni? Na výběr toho pravého parfému si vyhraďte dostatek času, nespěchejte a vyzkoušejte maximálně 3-4 vůně. Vycházejte také z toho, jaká jste osobnost. Sportovně založená žena si bude pravděpodobně vybírat jiné typy vůní, než elegantní podnikatelka, která tráví většinu dne v kanceláři. 

Tip: parfémy střídejte podle ročního období a také podle toho, zda je používáte na denní nošení nebo večerní akce.

žena

2) šperky, které podtrhnou naši osobnost

Ženy se zdobily už od pradávna. Náušnice, řetízky, prstýnky a tak dále. Dobře zvolený šperk dodá šmrnc kdejakému outfitu a pozvedne celkový dojem o několik úrovní. U šperků opět vycházejte z vaší osobnosti. Můžete zvolit náramek z minerálních kamenů, který bude ladit s vaším astrologickým znamením či stříbrné nebo zlaté náušnice. Fantazii se meze nekladou, důležité je, abyste se cítila se šperky dobře.

Tip: hezky se nosí šperky, které dostanete z lásky od někoho na kom vám záleží.

žena

3) dobře střižený účes a upravené obočí

Asi není žádná novina, že pokud máte několikacentimetrové odrosty, necítíte se zrovna nejlépe. I účes totiž potřebuje pravidelnou údržbu a péči. Kadeřnici navštěvujte dle potřeby a doma kštici dopřejte výživný zábal. A aby byl celkový vzhled obličeje v rovnováze, věnujte se i úpravě obočí. Nejlépe to zvládne zkušená kosmetička, u které budete mít jistotu, že vytvoří dva stejné oblouky. 

Tip: pokud vás trápí příliš světlé obočí, nebojte se barvy. Vše ale předem zkonzultujte se svojí kosmetičkou. 

A poslední tip závěrem? Dělejte to, co vás baví. To vaši náladu neskutečně rozsvítí.